Self storage huren

Opbergtips

Advies voor storage

Maak een goede inventaris

Sorteer je goederen en maak een duidelijke inventaris. Als je belangrijke documenten wil opbergen, is een inventaris mogelijk nog belangrijker. Sorteer je documenten zoals bankdocumenten, facturen en medische dossiers. Zo vind je ze snel terug en zijn ze makkelijk te raadplegen.

Documenten kan je veilig en droog bewaren bij Topstorage.

 

Gebruik labels

Labels helpen om overzicht te bewaren en je zaken snel terug te vinden. Breng ze duidelijk aan op één of meerdere plaatsen op je dozen. Vraag advies aan onze medewerkers als je hier hulp bij nodig hebt.

 

Goed stapelen is het halve werk

Zet goederen die je niet snel opnieuw nodig hebt onderaan. Gebruik volle dozen. Halfgeladen dozen zorgen voor instabiliteit. Heb je hulp nodig om je dozen professioneel te verpakken en ze in of uit te laden? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. We garanderen je dat de goederen optimaal worden weggezet zodat er geen plaats verloren gaat in de opslagruimte.

 

Spaar je rug

Wees voorzichtig bij het laden en lossen. Bij Topstorage kan je met de auto of bestelwagen binnenrijden. Indien gewenst steken onze medewerkers een handje toe. 

Reserveer je opslagruimte
Gewenste opslagruimte
De gegevens die je verstuurt, worden alleen gebruikt om je aanvraag te behandelen. Door op 'indienen' te klikken verklaar je akkoord te gaan met onze privacy policy. 
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.