Topstorage in Brasschaat

Praktische opslagruimtes in alle formaten

Ruimte nodig? Wij hebben plaats

Al meer dan 30 jaar verzorgt Topstorage de stockage voor meubelwinkels en vele zelfstandigen. Ook jouw persoonlijke goederen zijn welkom bij Topstorage. Onze self storage units meten van 1 m³ tot 60 m³. De units zijn proper, goed onderhouden en vochtvrij. Een ruime lift verzekert de ergonomische toegang tot de eerste verdieping. Laden en lossen gebeurt vlot.

Waarom Topstorage?

Topstorage weet beter dan geen ander dat properheid één van de belangrijkste redenen is bij het kiezen van je opslagruimte. Ons team leidt je persoonlijk rond in onze nieuwe self storage ruimtes zodat je er zeker van bent dat je juist zit bij Topstorage. We adviseren je graag bij het berekenen van de optimale unit voor jouw stockage probleem. 
Grote & kleine units

Grote & kleine units

Heb je veel om op te slagen? Geen paniek, wij hebben de juiste opslagruimte. Onze grotere units zijn perfect om dit op te lossen.
Opslagtips

Opslagtips

Weet je niet goed welke soort unit je nodig hebt? Geen probleem, onze medewerkers helpen je bij het kiezen van de juiste unit op jouw maat.
Maandelijkse facturatie

Maandelijkse facturatie

Bij Top Storage houden wij rekening met je budget. Onze maandelijkse facturatie heeft het voordeel dat je niet te veel moet investeren.

Hoeveel kost self storage?

Past het? Small, medium of large? Top storage heeft storage units in alle mogelijke formaten.
Bekijk de prijs per unit
Reserveer je opslagruimte
Gewenste opslagruimte
De gegevens die je verstuurt, worden alleen gebruikt om je aanvraag te behandelen. Door op 'indienen' te klikken verklaar je akkoord te gaan met onze privacy policy. 
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.